Praktisk

Medieforskerkonferansen 2018 arrangeres i Bodø av Nord universitet og Fakultet for samfunnsvitenskap. Konferansen foregår både på Nord universitet (dag 1) og på Radisson BLU hotell i sentrum av Bodø (dag 2) 18.-19. oktober 2018.

Hotellrom under konferansedagene kan bestilles ved å gå inn på denne lenken.  For å få konferansepris må påmelding skje før 18. august.

For medlemmer av Medieforskerlaget koster selve konferansen 2000 kroner, hvis du melder deg på og betaler før 1. juli 2018. Betalingen dekker deltakelse på alle arrangementer i regi av Medieforskerkonferansen, inkludert festmiddag torsdag den 18. oktober.

Hvis du som medlem av Medieforskerlaget melder deg på og betaler etter 1. juli 2018, koster den samme pakken 2500 kroner.

For ikke-medlemmer av Medieforskerlaget koster konferansepakken 2500 kroner før 1. juli, og 3000 kroner etter 1. juli.

Masterstudenter som vil delta med paper, kan delta gratis, hvis de er medlemmer av Medieforskerlaget. Eventuell festmiddag betales av studenten. De kan melde seg på konferansen ved å sende en mail til Jan Erik Andreassen jan.erik.andreassen@nord.no

Opera-pub

For de av dere som kommer til Bodø onsdag kveld (noe de fleste antakelig gjør) så inviteres dere herved til Opera-pub på Picadilly fra kl. 20.00. Påmelding sendes hege.lamark@nord.no, da det er plassrestriksjoner i puben.

Bodø er kjent for Børvasstindene, Saltstraumen og Mjellesangen – og for operapub på Piccadilly, en ærverdig brun pub med verdens minste scene. Kvelden før medieforskerkonferansen byr vi på «Ramsalt opera» med sangerne Åse Krystad, John Kristian Karlsen og pianist Sveinar Aase. Operapub er et populært Bodøfenomen, der profesjonelle operasangere slår ut håret og synger arier for et øldrikkende publikum, som lytter og ler om hverandre. Utgangspunktet er arier og duetter fra opera og operette, gjendiktet til nordnorsk. Det eksotiske blir hjemlig og det hjemlige eksotisk når opera blir fremført på nordnorsk.

 

Meny:
Call for papers
Hovedinnledere
Program
Prisutdeling
Arbeidsgrupper
Abstract/paper
Påmelding
Praktisk
Kontakt