Stillingsutlysning: Førsteamanuensis i medievitenskap og klima

Forsker du på medier og klima? UiB lyser ut en fast stilling som førsteamanuensis i medievitenskap og klima, tilknyttet Institutt for informasjons- og medievitenskap og CET – Senter for klima og energiomstilling. Bli med på å løse samfunnsutfordringer i et spennende tverrfaglig forskningsmiljø! Søknadsfrist 1. mai 2021.

Researching media and climate? At the University of Bergen, Norway, there is a vacancy for a permanent position as associate professor of media studies and climate. The position is affiliated with the Department for Information Science and Media Studies and CET – Centre for Climate and Energy Transformation. Contribute to solving societal challenges in a stimulating interdisciplinary environment! Closing date 1. May 2021